Αρθογραφία

Δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό της μεγαλύτερης έκπληξης όλων των εποχών για το αποτέλεσμα του μέιν εβέντ του UFC 193.

Ο Τόνι Χριστοδούλου (12-6) εγκαινιάζει το μπλογκ του στο MMA Legacy αναλύοντας τα βήματα για την κατάλληλη επιλογή γυμναστηρίου μικτών πολεμικών τεχνών.

Ένα ακομα πολύ καλό Fight το τελευταίο που έγινε στο Cage Survivor 4. Κατά κύριο λόγο είχαμε ένα Grappling match στο οποίο ο Μάριος Λουλάκης υπερίσχησε του Αλέξανδρου Δημαρά στις θέσεις.

Πολλές αντιδράσεις απο φανς ακούσαμε και για τον αγώνα του Σταμάτη Μορούλη και Αλέξανδρου Κοσπεντάρη.

Δεν πέρασαν 24 ώρες καλά καλα απο την δημοσιευση του βίντεο και οι απόψεις δίνουν και πέρνουν για τον αγώνα και το αποτέλεσμα, ένας μικρός πόλεμος μεταξύ strikers vs grapplers, κριτική “ο ‘ενας ήξερε οι άλλοι ήταν μάπες» για τους κριτές. 

«Ο Τυφώνας». Ο μποξέρ που καταδικάστηκε για τρεις ανθρωποκτονίες. Έμεινε άδικα, 20 χρόνια στη φυλακή, επειδή προκαλούσε την αστυνομία και τους λευκούς. Η ιστορία του «Hurricane», που έγινε τραγούδι από τον Ντίλαν...

Eν αναμονή των βίντεο απο τους αγώνες που έδωσαν αθλητές απο Ελλάδα και Ελληνικές ομάδες στο τελευταίο Max Fight της Βουλγαρίας.

Χαιρετώ όλους τους Αθλητές / Αθλήτριες και γενικά όσους ασχολούνται με τις Πολεμικές Τέχνες και με το MMA συγκεκριμένα.

Η σημασία του βραδινού ύπνου είναι ζωτικής σημασίας για ένα επαγγελματία αθλητή ή οποιονδήποτε γυμνάζεται συστηματική και θέλει να έχει ανάπτυξη στους μύες του.

mmalegacy.gr

Πληροφορίες


Facebook mmalegacy.gr
  Youtube mmalegacy.gr  Twitter mmalegacy.gr

Τελευταία νέα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του mmalegacy.gr